Goedkopedeals.nl de voordeligste online sexshop

Search Site

 
 

PenimaX Penis Fit Tabs

Plaats uw ervaring met dit product

Beschikbaarheid: Op Voorraad

€ 33,95
of

Product omschrijving

Penimax, penis vergrotende kuur


Bevordert het libido en stimuleert de groei van de penis!

penimax penisvergroting

Details

Penisvergroting Penimax bevordert het libido, stimuleert de groei van de penis en een groter, steviger en langer durende erectie. Met Penimax kunt u door dagelijks gebruik van enkele tabletten de penis éénvoudig laten groeien. Resultaten zijn al zichtbaar binnen enkele weken!

Velen zijn ontevreden over de lengte van de penis. De lengte bepaalt voor een groot deel de mannelijkheid en is voor veel vrouwen van invloed op de kwaliteit van de seks. Penisvergroting Penimax is een kruiden-, mineraal-, aminozuurpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Penimax stimuleert de groei van de penis. Wanneer een man seksueel geprikkeld raakt vullen drie zwellichamen in de penis zich met bloed waardoor deze stijf wordt.

Door Penimax te gebruiken wordt het vlies rondom de zwellichamen in de penis slapper. De zwellichamen van de penis vullen hierdoor veel sneller en zetten uit. Het vlies rond de zwellichamen wordt nu opgespannen en de penis komt overeind. De penis wordt dankzij Penimax niet alleen langer, maar ook dikker. Deze unieke penisformule voorkomt dat bloed uit de penis wegloopt en de penis weer krimpt. Een erectie zal hierdoor ook extra lang aanhouden.

Penimax levert een zeer belangrijk aandeel in de testosteron productie. Op het hele proces van een erectie krijgen en een erectie houden heeft dit mannelijk geslachtshormoon testosteron invloed. Testosteron moet voldoende in het bloed aanwezig zijn, omdat de mate waarin men zin heeft in seks hiervan afhankelijk is. Penimax stimuleert de aanmaak van testosteron op een 100 % natuurlijke manier.

Penisvergroting met Penimax is een prima alternatief voor penisverlenging door plastische chirurgie. Dagelijks gebruik als kuur minimaal 1 maand lang heeft de beste resultaten aangetoond. Resultaten van enkele centimeters groei zijn zeer indrukwekkend! Toename van de in centimeters gemeten groei kunnen per persoon verschillen. De groei varieert tussen de 0,5 cm en 3 cm. Het effect is in 50 % van de gevallen al meetbaar in de eerste weken van het gebruik.

Inhoud 60 tabletten

Product kenmerken

Artikel nummer E20587
EAN 8713221707093
Merk / Label .
Vergroting methode Pillen

Gekoppelde zoekwoorden

Tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden en gebruik quotes (') voor een zin.


 
Get Discount!
Gd-internet - Goedkopedeals.nl | Provincienlaan 58 | 9642 GZ | Veendam-Holland T +31(0)598-785972 | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Alle modellen zijn 18 jaar of ouder. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief Btw en excl. eventuele verzending (Her)publicatie van (of een deel van) deze site is zonder toestemmen van Gd-internet nadrukkelijk verboden