Boeien

Boeien

Een kinky SM avontuur zonder handboeien kan natuurlijk niet. Een setje handboeien (al voor een klein bedrag te koop) is daarom een absolute must-have voor iedere SM-, BDSM- en/of bondage-liefhebber! 

De handboeienset behoort ? samen met de zweep, de knevel, de blinddoek ? tot het minimaal "gereedschap" van deze liefhebbers. 

Voor extra spanning wilt op gebied van boeien, bestel je gewoon een setje enkelboeien, voetboeien, hangboeien (voor aan het plafond) en/of bedboeien toe, en jou kinky ervaring kan niet meer stuk.

Boeien voor handen, voeten, bed en plafond

Boeien (handboeien & enkelboeien) zijn ideaal voor een spannende en kinky avond. Ze zorgen gegarandeerd voor een intense beleving van seks en erotiek. Je geeft de controle immers uit handen en dient volledig op de ander te vertrouwen. Boeien zijn overigens niet uisluitend bestemd voor SM-meesteressen.

Het grootste gedeelte van ons assortiment met name de zachte, comfortabele ‘fluffy cuffs’ en de zogenaamde bedboeien worden door allerlei stelletjes gebruikt, en zullen ook jou een welkome aanvulling geven op je sexleven.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.