Glijmiddel Siliconen

Glijmiddel Siliconen

Glijmiddel op siliconenbasis

is ook prima te gebruiken met condooms, maar niet met seks-speeltjes die ook siliconen bevatten. Het is wat duurder dan glijmiddel op waterbasis, het is niet water-oplosbaar en het kan wat lastiger schoonmaken zijn. De grote voordelen van glijmiddel op siliconen-basis zijn dat het langer blijft werken omdat het niet opdroogt, en het voelt vaak wat zachter aan.

Glijmiddel is een integraal onderdeel van seks. Natuurlijk vaginaal 'smeermiddel' dat in de vagina wordt afgescheiden als een vrouw opgewonden is, zorgt ervoor dat vaginale seks confortabel voelt voor beide partners. Soms is dit echter niet voldoende aanwezig.

Siliconen glijmiddel worden niet aangeraden voor anale seks (in ieder geval niet voor beginners). De onwijs lage viscositeit (“waterigheid”) zorgt niet bepaald voor een comfortabel gevoel bij penetratie. Bovendien is die extra glibberigheid niet echt bevorderlijk voor anale seks.

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.