Zaadlozing uitstellen

Zaadlozing uitstellen

Stop te vroeg klaarkomen

Je bent het zat om keer-op-keer te vroeg klaar te komen en wilt het moment dat je klaarkomt uitstellen? Onderstaande producten helpen je om de ejaculatie te vertragen, producten waarmee jij 5, 10 of zelfs wel 30 minuten langer seks kunt hebben voordat de zaadlozing er een eind aan maakt!

Te vroeg klaarkomen betekent dat je een zaadlozing krijgt, terwijl je dat nog niet wilt. Je komt bijvoorbeeld al klaar zodra de penis een beetje geprikkeld wordt of voor of net nadat de penis in de vagina gaat.

Is het een probleem?

Vroegtijdige zaadlozingen zijn pas een probleem als de man en/of zijn partner dit als een probleem ervaart. Komt een man bijvoorbeeld al na twee minuten seks klaar en vinden hij en zijn partner dit prettig, dan is er geen probleem. Soms spelen te hoge eisen een rol. Als een man denkt dat hij het een half uur moet kunnen volhouden en hij komt na een kwartier klaar, kan hij dat voelen als te vroeg. Terwijl het eigenlijk heel normaal is.

Als een man vaak te vroeg klaarkomt, bijvoorbeeld steeds net voordat hij de penis in de vagina doet, kan hij dat als erg vervelend zien. Soms zelfs als zo vervelend, dat zijn plezier in seks verdwijnt. Vroegtijdig klaarkomen kan er in zulke gevallen voor zorgen dat een man ook minder snel (of helemaal geen) erecties meer krijgt. Onderstaande producten kunnen U helpen met het uitstellen van dit vervelende probleem. Probeer het ook en geniet langer van sex!

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.