Erotiekshop Goedkopedeals.nl

online voordelig en veilig bestellen


Over ons


Goedkopedeals.nl onderdeel uitmakend van GD-internet  is sinds 2005 actief op het internet met succesvolle erotiekshops voor online shopping en entertainment.
 
Ons doel is om iedereen te laten genieten van erotiek. Pikante lingerie was voor veel mensen nog niet zo vervelend om te kopen in een winkelstraat, maar speelgoed voor volwassenen als een dildo of vibrator was toch voor veel mensen net een brug te ver om te kopen in een fysieke sexshop.
Goedkopedeals.nl lost dit probleem voor erg veel mensen prima op, doormiddel van klantvriendelijke formules leveren wij veilige online oplossingen voor onze klanten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment speeltjes en lingerie die via deze webwinkel online worden aangeboden.
 
Bezorging gaat zeer discreet, en wat u ook koopt, U bent de enige die het zal weten.
Wij van goedkopedeals.nl zullen in elkgeval niet opkijken van uw artikelkeuze(s), het is volstrekt normaal ! om een speeltje te gebruiken.
 
Goedkopedeals.nl wordt door onze klanten gewaardeerd met een ruime 9. U kunt online lezen wat anderen vinden van Goedkopedeals.nl op de website van Reviewspot
 
Deze webwinkel is gevuld met ruim 7400 erotische artikelen, die voor een zeer groot gedeelte uit voorraad leverbaar zijn.
GD-internet handeld enkele duizenden bestellingen per jaar af, en dit aantal groeit ieder jaar. Leverden wij in het begin alleen artikelen binnen Nederland, tegenwoordig komen er tevens vele bestellingen uit oa Belgie, Duitsland en Engeland bij ons binnen.
 
Wij doen dan ook onze uiterste best al ONZE KLANTEN tot in perfectie te bedienen.
U kunt met een gerust hart een bestelling bij ons plaatsen, elke bestelling wordt zéér discreet behandeld, en niemand, ook de postbode niet, zal kunnen zien wat U besteld!
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel mogelijk discreet bij U te kunnen leveren.
 
Goedkopedeals.nl heeft zeer regelmatig leuke aanbiedingen, dus raden wij U aan om deze site toe te voegen aan uw favorieten.

Tot slot wensen wij U veel winkelplezier

J.Bakker

Goedkopedeals.nl


Bezoek onze facebook pagina

 

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.