Tarzan vibrators

Tarzan vibrators

Tarzan Vibrator – al tijden de best verkochte vibrator

De Tarzan vibrator is een van de meest populaire vibrators aller tijden. 

Vraag het aan de vrouw die bekend is met de Tarzan, hoe ze dit speeltje waardeerd en ze zal zeggen "absoluut de lekkerste vibrator"

Kim Holland heeft diverse vibrators getest, en ook zij is een overtuigd liefhebber van dit bekende sexspeeltje voor vrouwen.

De populaire televisieserie "Sex and the City" heeft vast en zeker bijgedragen aan dit ultieme seksspeeltje. De Tarzan vibrator staat bekend om optimale controle en stimulatie. De Tarzan is een verfijnde en geavanceerde sex toy met beduidend meer stimulatiemogelijkheden dan andere vibrators.

 

De Tarzan Vibrator stimuleerd als enige vibrator de G-spot, de anus en het clitje

Naast de alledaagse vaginale stimulatiemogelijkheden, beschikt de gemiddelde Tarzan Vibrator over diverse stimuli voor anus, clitoris en/of G-spot. Door middel van meervoudige seksuele stimulatie werk je naar een extra hevig orgasme toe. Er is inmiddels allerlei concurrentie voor de originele Tarzan Vibrator, waaronder de Jane Vibrator, de Iris Vibrator en de Lelo Vibrator. Toch is de Tarzan Vibrator nog altijd de best verkochte vibrator wereldwijd.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.