Penispompen

Penispompen

Erectiepomp kopen

Erectiepomp kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment eretiepompen in onze online sekswinkel uit. Erectiepompen worden niet alleen gebruikt om een erectie mee op te wekken maar ook bij penisvergroting. Oorspronkelijk werden penispompen op de markt gebracht bij de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Door de loop van de jaren zijn er steeds meer geavanceerde modellen op de markt verkrijgbaar en worden de pompen ook gebruikt voor penisvergroting, op een eenvoudige manier een erectie te krijgen en voor lekker en fijn gevoel op te wekken

Penispomp voor een stevige, lang aanhoudende erectie!

Een penispomp of vacuümpomp is een buis van hard pvc, waarin de penis kan worden geplaatst.Met een meegeleverd handpompje wordt de buis vacuüm gezogen. Hierdoor ontstaat een erectie. In combinatie met een penisringetje ( los te bestellen) zorgt ervoor dat de erectie extra lang aanhoudt. Een penispomp bestel je snel en discreet bij Goedkopedeals.nl.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.