Strapons

Strapons

Strapons- diverse uitvoeringen voor optimale bevrediging

De Strap On is ontworpen als hulpmiddel voor vaginale dan wel anale penetratie en wordt zowel door hetorsexuele als homosexuele stellen gebruikt. Goedkopedeals heeft een ruim assortiment strapons, óók vibrerend in haar assortiment. Zowel mannen als vrouwen worden optimaal bevredigd met deze seksartikelen.Deze online sexshop biedt u een ruime keuze toys voor dames en heren. De modellen voor heren zijn van binnen hol, zodat de man zijn penis hierin kwijt kan.

 

Voor mannen met een kleinere penis, of mannen met een erectieprobleem, kunnen op deze manier hun partner plezieren en een heerlijke stevige kunstpenis.

 

Naast de "normale" strapon sexspeeltjes heb je ook nog modellen die om het bovenbeen geplaatst worden, de zgn lapdance strapon. Geweldig opwindend voor beide partners!

 

Wij bieden u de gemakken van het online bestellen: eenvoudig een bestelling plaatsen, voordelige prijzen en zeer snelle discrete levering.


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Erotiekshop - Goedkopedeals.nl | KVK 02095877 | BTW NL102172602.B01 Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.